Billig bilforsikring til unge under 25 år

Billig bilforsikring til unge under 25 år

billig bilforsikring under 25

Er du under 25 år og vil du samtidig have en bil er du sikkert klar over at en bilforsikring kan gå hen og blive en dyr fornøjelse. Bilforsikringer til unge under 25 år er nemlig sjældent billige. Læs videre og find ud af hvordan du finder en billige bilforsikring til unge under 25.

Der findes to typer bilforsikringer. Den ene hedder en ansvarsforsikring og den er lovpligtig. Der er altså ingen vej udenom denne. Den anden forsikring hedder en kaskoforsikring og den er valgfri. Næsten alle forsikringsselskaber kan tilbyde disse forsikringer.

For at finde den billigste bilforsikring til unge under 25 er man nødt til at vælge en bil, som både er billig og lille.    billig bilforsikring

Det er nemlig meget dyrere at forsikre en dyr bil end en billig bil, og det gælder uanset om man er 18 år, 25 år eller 50 år. Det koster som regel mere at reparere en stor og dyr Mercedes end en lille og billig Toyota.

Bilforsikringen bliver også dyrere hvis din bil har en stor motor og derfor kan køre hurtigere. Vælg derfor en billig bil med en lille motor.

Flere skader og uheld hos 18-25 årige

Grunden til at bilforsikring er dyrere for unge, er at der sker flere skader og uheld hvor unge er involveret.  Ifølge Danmark Statistik blev der i 2007 registreret i alt 940 færdselsuheld, med unge i alderen fra 18-24 år. Til sammenligning blev der kun registreret 535 færdselsuheld med personer i alderen 45-64 år.

Kig videre rundt på nettet og få gerne et tilbud hos flere forsikringsselskaber. På den måde finder du nemmest en billig bilforsikring selvom du er ung under 25 år.

Få 3 tilbud på din bilforsikring for unge under 25 her