Køb flybilletter på det bedste tidspunkt

Køb flybilletter på det bedste tidspunkt

Køb flybilletter

Det kan være både forvirrende og frustrerende at købe flybilletter. Fly billetter kan købes mange forskellige steder, og priserne skifter konstant.

Heldigvis findes der nogle tricks til hvordan du nemmest og hurtigst finder billige flybilletter på nettet. Du kan nemlig spare mange hundrede (og endda tusinde) kroner hvis du køber dine flybilletter på det rigtige tidspunkt.

Det bedste tidspunkt at købe flybilletter er ifølge en undersøgelse lavet af et amerikansk firma om tirsdagen klokken 3 om eftermiddagen. Så hvis du skal på ferie og mangler at købe flybilletterne, så er det bedste tidspunkt at købe flybilletter om tirsdagen.

Men det handler ikke kun om hvilken dag du bestiller flybilletten. Der er nemlig stor forskel på hvilke dage der er billigst at flyve på. Du skal altså både sørge for at købe dine flybilletter på det rigtige tidspunkt, og samtidig sørge for at du flyver på de billigste dage.

Hvilke dage der er billigst at flyve på kan variere en lille smule. Men det er som regel onsdag, der er billigst. Tirsdage og lørdage er også billige dage at flyve på. Så når du bestiller dine flybilletter (gerne på en tirsdag), så sørg for at din afgang er på en onsdag. De dyreste dage at rejse på er som regel fredag og søndag.

Hvornår på dagen du bestiller en flybillet kan også have en mindre betydning. Det er ofte billigst at flyve tidligt om morgen (ja, det betyder du skal tidligt op).

Forhåbentlig kan disse tips hjælpe dig med at spare penge næste gang du skal bestille flybilletter. Du kan evt. bruge søgefunktionen herunder til at finde billige flybilletter: