Tjen penge hjemmefra

Tjen penge hjemmefra

Tjen penge hjemmefra

I dette indlæg, finder du 12  måder du kan tjene penge hjemmefra. Det er lige fra at tjene penge med affiliate programmer, blogging og freelancing til at tjene penge på eBay, til online-undersøgelser og mange andre nemme måder at tjene penge hurtigt.

At tjene penge online er ikke anderledes end at tjene penge offline. Hvis du ønsker at arbejde hjemmefra, skal du have den rigtige tankegang. Glem alt om at tjene penge ved et tryk på en knap, gratis penge, eller en eller anden magisk metode, der vil gøre dig rig i løbet af natten. Du slipper altså ikke af med behovet for at arbejde for at tjene penge online!

Det at tjene penge online kræver hårdt arbejde, men hvis du er villig til at lægge nok tid og kræfter i det, er der mange måder at tjene ekstra penge hjemmefra. Her er 12 måder du kan arbejde hjemmefra:

Tjen penge på at se reklamer.
Hvad siger du til at få penge for at se reklamer? Det kan du faktisk gøre hos Eovenido. Du deltager samtidig mulighed for at vinde et gavekort på 5.000 kr. til rejser hos Spies. Klik her for at komme igang (eller tryk på billedet herunder).

 

Bliv betalt for at udfylde online spørgeskemaer.
En af de nemmeste måder at tjene penge hjemmefra på er ved at besvare spørgeskemaer. Markedsundersøgelsesvirksomheder får penge fra producenter og virksomheder for at indsamle feedback fra deres kunder, hvilket de gør ved at foretage online undersøgelser. Derefter deler de nogle af de penge med de personer, som deltager i de online-undersøgelser de foretager. Selvom svindel på dette marked er en udfordring for firmaerne i denne branche, så er der stadig hundredvis af legitime firmaer derude, villige til at betale dig for din mening.

Det er ikke altid man kan få udbetalt penge. Ofte kan man vinde præmier, som fx i denne spørgeundersøgelse herunder, hvor man kan vinde en direktørs månedløn på 100.000 kr.! Klik her for at deltage (eller på billedet herunder).

Tjen penge med affiliate programmer.
Dette er klart en af de bedste måder at tjene penge online. Det går dybest set ud på at sælge andre folks ting for en kommission.

Du kan finde digitale produkter som e-bøger eller helt normale hverdagsprodukter som du kan henvise andre folk til,  og på den måde tjene penge ved hvert salg.

Det er nemmest hvis du har en hjemmeside.

Har du lyst til at tjene penge hjemmefra med affiliate?

 

Tjen penge ved at sælge fotos online
Hvis du kan lide at fotografere og kan tage interessante billeder er der mange steder du kan uploade dine billeder , og blive betalt hver gang nogen downloader et af dine billeder. Det gode er, at et billede kan sælges igen og igen. Forestil dig potentialet i at have hundredevis af billeder på et par hjemmesider.

Tjen penge som Mystery Shopper.
Mystery shopping er ved at blive en populær metode for virksomheder at evaluere medarbejdere og deres kundeservice. Selv om der er en masse forskellige meninger om dette er mystery shopping faktisk en voksende industri. Du vil blive bedt om at shoppe og spise på forskellige steder og rapportere din oplevelse tilbage til firmaet der står for at arrangere mystery shopping. Afhængigt af konkrete opgaver kan du forvente at få betalt alt fra få hundrede kroner til flere tusinde kroner eller mere per opgave. Selvfølgelig vil det beløb, du bruger på at købe varer og tjenesteydelser blive tilbagebetalt. Nogle gange får du endda lov til at beholde det du har købt uden omkostninger for dig.

Sælg ting på Den Blå Avis, Gul Og Gratis eller Trendsales.
Næsten alle ved, at man kan sælge sine ting på Den Blå Avis. Men sandheden er, at Den Blå Avis og lignende hjemmesider er en rigtig god måde at tjene penge på. Kig dig omkring i dit hus og find ting, du ikke har brug for eller bruger mere. Tag billeder af dem og læg dem ud på Den Blå Avis, Gul og Gratis eller Trendsales  til en rimelig pris. Ligegyldigt hvor mange penge du ender med at tjene ved at sælge dine uønskede ting på nettet er det stadig bedre end at lade dem samle støv i din garage eller på loftet.

Tjen penge ved at designe logoer.
Hundredvis af nye hjemmesider og blogs bliver født hver dag. De fleste af dem får brug for et logo men ikke alle der har en hjemmeside ved hvordan man laver et logo. Hvis du har lidt design talent kan du tjene gode penge, ved at tilbyde tilpassede logoer på sider som 99designs eller fiverr. Har du ikke noget professionel software? Brug gratis software som GIMP i stedet.

Tjen penge på Youtube.
En måde at bruge YouTube, er at bruge det som et værktøj til at tjene en passiv indkomst. Hvis dine videoer har mange seere (views) kan du modtage betaling fra YouTube med Googles Adsense.

Få penge for at lave anmeldelser.
Opret et websted eller en blog og lav ameldelser af produkter. Nogle hjemmesideejere og bloggere vil betale dig for at skrive en anmeldelse af deres site på dit websted. Det hjælper dem med at få ordet ud og det hjælper dig med at tjene penge. Du kan også vælge at anmelde affiliate produkter på din hjemmeside og placere dit affiliate link for det pågældende produkt i artiklen. Hver gang nogen køber dette produkt ved hjælp af dit link, får du en kommission.

Lav og sælg E-bøger.
Du kan lave e-bøger om hvad som helst. Hvis du har en vis viden om noget som helst uanset om det er en opskrift eller en ‘hvordan man gør det og det‘. Det er ikke så hårdt, som du tror. Kig på nogle e-bøger, der sælger for et par hundrede kroner og du kan se hvad jeg mener (de fleste af dem er ringe, men folk betaler for dem!).

Tjen penge på blogging.
Blogging er blevet meget populært. Du kan opstille din egen blog inden for en time. Der er mange gratis blogging platforme du kan bruge til at starte med. Du kan blogge om hvadsomhelst, ligemeget hvor bizart du tror det er. Der vil altid være et publikum. Du kan tjene penge på din blog ved hjælp af reklamer – Google AdSense er et godt værktøj. Du kan også bruge affiliate programmer eller bruge bloggen til at markedsføre din ebog. Det tager dog tid og hårdt arbejde at opbygge en blog du kan tjene godt på. Du skal have tålmodighed og være villig til at arbejde og sætte tid af til det.

Tjen penge på Fiverr.
Fiverr.com er en hjemmeside hvor du kan tjene penge på at gøre næsten alt hvad man kan forestille sig for 5 dollars (ca. 30 kroner). Man skal bare tilmelde sig gratis, lave nogle ’gigs’, og tilbyde sine varer eller tjenester til folk. Hvad enten det er at synge en sang for dem, at ringe til deres børn og lade som om du er Julemanden, eller lære dem nogle spanske fraser, lære dem hvordan de skal opsætte en Facebook side, eller en hvilken som helst anden ting, er folk villige til at betale dig for det på Fiverr. Du vil blive overrasket over hvor let det er at tjene penge på Fiverr på ting du aldrig ville havet forestille dig folk ville betale for.

Tjen penge ved at skrive artikler som freelancer.
En af de mest populære måder at tjene penge online på er ved at skrive på freelance basis. Du behøver ikke nogen penge til at investere, der er ingen grund til at eje en hjemmeside (selvom det kan gøre det nemmere at finde nye kunder), og bedst af alt kan du tjene hurtige penge. I de fleste tilfælde kan du blive betalt samme dag du er færdig med at arbejde på projektet. Der er tonsvis af steder på nettet du kan tilbyde dine skriverier. Der er endda nogle websteder, der betaler dig for at skrive eksklusivt indhold til dem.

Der har du dem, 12 metoder du kan bruge til at tjene penge hjemmefra. Det er ikke sikkert det er de bedst lønnede jobs, men jeg håber, at denne liste kan give dig nogle ideer og inspiration til hvordan du kan arbejde hjemmefra.

En kommentar til “Tjen penge hjemmefra”

Der er lukket for kommentarer.